Връщане и замяна

Всеки клиент на ANELLE.BG има право да замени или върне закупена стока в срок до 14 дни от датата на получаването ѝ. Продуктите за замяна или връщане трябва да отговарят на следните условия:

  • да са във вида, в който са били закупени, без да са ползвани или третирани с перилни и/или други препарати съгласно чл. 16, ал. 2, т. 3 от Общите Условия
  • да са в оригинален търговски вид съгласно чл. 16, ал. 10

На замяна или връщане не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя.

На замяна или връщане НЕ подлежи стока, изработена по зададени от клиента размери или съобразно неговите индивидуални изисквания съгласно чл. 16, ал. 2, т. 1 от Общи Условия на онлайн магазин anelle.bg!

Kуриерските разходи за връщане или замяна се поемат от клиента, по тарифата на съответната куриерска компания.

В случй на неизпълнение на горните условия, ANELLE.BG има право по своя преценка да откаже да приеме отказа/връщането на пратката.

За допълнителна информация моля свържете се с нас във Фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/anelle.bg, на телефон 0879456648 или на имейл [email protected].

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки